Prodaja

Hrvaška - Opatija

Hiša · Poslovno stanovanjska · 1500 m2 · 2005

6.900.000 €

Splošno

 • Transakcija: Prodaja
 • Vrsta nepremičnine: Hiša
 • Tip nepremičnine: Poslovno stanovanjska
 • Velikost (bruto): 1500 m2
 • Parcela: 1950 m2
 • Zgrajeno: 2005
 • Stanje: Novejša gradnja
 • Opremljenost: Opremljeno
 • Šifra: HP1337

Opis

Villa je luksuzna večapartmajska vila z dejavnostjo, ki se nahaja v Ičićih (mesto Opatija). Vila se nahaja 40 m od morja in neposredno nad marino Ičići na ekskluzivni lokaciji. Ima osupljiv panoramski pogled na marino in celoten Kvarnerski zaliv. Vila se razprostira v štirih nadstropjih in vključuje recepcijo z barom, različne prostore za wellness in  fizio terapijo, tehnično servisne prostore in 10 luksuznih apartmajev. Skupaj vila razpolaga s 40 ležišči. Ima notranji bazen (s protitočno napravo) in zunanji plavalni bazen. Za stavbo se nahaja parkirišče s 15 parkirnimi prostori v senci. 

Posebnost vile pa je prav gotovo medicinski center, ki ponuja: Antistress, Detox slimming, Detox firming tretma, Dry hydromassage, Thalaxotherm sauna and chromotherapy, Isokinetics, Proellixe, Magnetotherapy, Pressotherapy, Med sculpt, Genion, Lipotherm....  Skratka vse kar potrebuje petični gost, predvsem pa je tu poudarek na zasebnosti, saj center ni splošno dostopen zunanjim obiskovalcem ampak je predviden samo za goste Ville Perla.


Vila ima 1500 m2 površin in je na parceli velikosti 1950 m2. Vila je obdana z vrtom, ki vključuje velike palme in drugo sredozemsko vegetacijo.

Primerna je za investicijsko poslovno priložnost, saj ima že utečen posel in sicer z uglednimi gosti. Gosti so pretežno ljudje, ki si želijo mir in umik od javnosti. Kar pa vila v veliki meri ponuja in s svojo razkošnostjo razvaja svoje goste. Nakup nepremičnine je mogoč samo z nakupom d.o.o.-ja kateri je lastnik nepremičnine in posla.

Villa Perla se ponaša z edinstveno arhitekturna zasnovo - vsi balkoni so s pogledom na morje. Poseben čar ji pa prav gotovo daje smiselno luksuzno oblikovana notranjost in zunanjost. Hiša je zgrajena iz visoko kakovostnih materialov in visokotehnološke električne in mehanske inštalacije.

Na veliki razgledni terasi je bazen, terasa pa je v celoti podkletena. Pod teraso so servisni prostori, prostor za zaposlene, pralnica, bazenska tehnika, skladišče ipd. 

Poudarek in resnična vrednost je na izjemni lokaciji, ki omogoča gostom tudi pogled na svojo jahto parkirano v marini Ičiči. 

Lastniki so nas kot edino agencijo pooblastili za prodajo družbe s pripdajočimi nepremičninami, zato vas naprošamo za korektno dogovarjanje glede ogledov nepremičnine samo z agencijo in ne direktno z lastniki, ker ne želijo poseganja nepreverjenih kupcev v njihovo intimo in motenja posesti, v nasprotnem s kupci, ki bodo samovoljno izvajali oglede ne bodo opravljena pogajanja za nakup.

Prosimo za diskretnost, vsi ogledniki bodo morali pred ogledom podpisati pogodbo-izjavo o nerazkrivanju podatkov.

Dostop do 3D vizualizacije na povezavi:

  https://tour-de.metareal.com/apps/player?asset=6142d3de-c18e-4dd5-a33c-6d43add05f79

 

 

Lastnosti

 • Dodatno
  Parkirišče Balkon Vrt Terasa Dvigalo
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija Kabelski priklj.
 • Ogrevanje
  Toplotna črpalka Klima Kamin
 • Lega
  Jug Vzhod Zahod
 • Luksuz
  Pogled na morje Wellness Bazen Zelo sončno Mirna lokacija Dizajnersko Lep razgled Klima Fitnes Bližina narave Tip-top

Kaj je v bližini

Avtobusna postaja:0.6 km / 8 min
Pekarna:0.5 km / 7 min
Pošta:0.7 km / 9 min
Bankomat:0.7 km / 9 min
Šola:0.9 km / 12 min
Bolnišnica/zdravstveni dom:1.6 km / 26 min