Notranjsko - kraška, Postojna

SOSESKA ARO

172.200 € - 203.175 €

Opis

LOKACIJA

Predmetna gradnja se nahaja v območju nad Volaričevo ulico, z zelenimi in rekreativnimi površinami v zaledju. V bližini se nahaja železniška postaja, samo 900m je oddaljena OŠ, vrtec, šolski center, zdravstveni dom, trgovina, v bližini je tudi bolnišnica in nakupovalno središče. Lokacija je idealno izhodišče za vsakodnevno rekreativno pohodništvo na Kočo Mladiko in na Javornike.

 

SODOBNA ZASNOVA

Zasnovo Soseske ARO projektira podjetje Počivašek Petranovič. Razvilo je notranje in zunanje površine posameznih stanovanj v prijetne bivalne ambiente, ki zasledujejo praktičnost bivanja z velikimi dnevnobivalnimi prostori, ki dihajo in imajo razgled.

Soseska obsega tri stanovanjske bloke s sodobno zasnovanimi, kakovostno izvedenimi stanovanji. Stanovanja se bodo razprostirala v štirih etažah, vsakemu stanovanju pripada loža, v pritličju pa imajo nekatera stanovanja zasebni atrij.

Notranjost tako večjih kot manjših stanovanj se razvija okoli osrednjega bivalnega prostora, ki vključuje kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo z izhodom, ki se odpira na nadpovprečno veliko pokrito ložo, prostor diha. Stanovanjske površine vseh stanovanj so zasnovane tako, da bodo z odprtinami dosegle čim višjo stopnjo naravne osvetljenosti ter hkrati nudile odprt pogled na okolico. V tlorise stanovanj so vgrajene večletne izkušnje, kar pri stanovanju pomeni predviden prostor za garderobo na vhodu v stanovanje, dovolj prostora za postavitev omar za vrati spalnice, shramba v stanovanju (in ne v kleti), stene shrambe je mogoče tudi odstraniti in s tem razširiti dnevnobivalni prostor. Vsako stanovanje je izolirano toplotno, zvočno in proti vlagi, skladno z modernimi normativi. 

Vsakemu stanovanju bo pripadala shramba in 1 oz. 2 parkirni mesti (po želji kupca tudi s predpripravo za polnjenje električnih avtomobilov). Stanovalcem bo na voljo tudi skupna kolesarnica.

Za več informacij se lahko zglasite pri nas v pisarni.

POGLED NA GRADBIŠČE:

dne 3.10.2023 - https://tour-de.metareal.com/apps/player?asset=227b31db-ef58-48f0-a620-6fd040db12b0&starting=tour&autostart=false&labels=1

 

MOŽNOST FINANCIRANJA

Posebne ugodnosti za stranke Gorenjske banke si lahko ogledate na spodnji povezavi

https://www.gbkr.si/nepremicnine/soseska-aro-postojna/

 

 

 

* Vsi opisi, vizualizacije, komercialne skice, kvadrature in ostala dokumentacija so še v pripravi in niso končni, zato si investitor pridržuje pravico do sprememb in v tej fazi sprejema zgolj  rezervacije. 

** Potencialne stranke trenutno obveščamo o projektu. Uradna prodaja in nakup bosta možna, ko bo investitor pridobil splošne pogoje prodaje, torej, ko bodo izpolnjeni zakonski pogoji za sklepanje prodajnih pogodb v smislu 5. člena ZVKSES, zato tudi cene posameznih stanovanj še niso objavljene.

Enote

ŠifraŠt.OznakaPovršinaCenaStatus
A-0.4 Stanovanje, 2,5-sobno61.21 m2203.175 €Prosto
R-M.5R-M.5Stanovanje, 2,5-sobno68.38 m2189.960 €Rezervirano
A-1.5 Stanovanje, 2,5-sobno67.92 m2196.875 €Prosto