Prodaja

Notranjsko - kraška - Postojna - Koče

Parcela · Zazidljiva · 903.08 m2

58.700 €

Splošno

  • Transakcija: Prodaja
  • Vrsta nepremičnine: Parcela
  • Tip nepremičnine: Zazidljiva
  • Parcela: 903.08 m2
  • Regija: Notranjsko - kraška
  • Občina: Postojna
  • Šifra: PZ00949T

Opis

Parcele se nahajajo na južno orientiranem pobočju z blagim naklonom in prelepim razgledom na gore, ki obdajajo Postojnsko kotlino (Javorniki, Trojica, Snežnik, Nanos). Parcele so oddaljene cca 300 m od ceste Postojna-Pivka in ležijo na robu naselja novih hiš ob železnici. Na južnem delu mejijo na kmetijska zemljišča, preko katerih se jim odpira razgled preko travnikov, na zahodu mejijo na novo naselje, na vzhodu pa na železnico.

Trgovina, črpalka in avtobusna postaja so oddaljeni dober kilometer, šola, vrtec, pošta, zdravnik in železniška postaja pa dva kilometra. Izvoz avtoceste Ljubljana-Postojna je oddaljen 5 km.

Za parcele je že sprejet OPPN, ki omogoča gradnjo stavb s pritličjem in mansardo ali 1. nadstropjem. Občina Postojna planira v naslednjih letih izgradnjo komunalnih priključkov in ceste, rok izgradnje ni določen. V izmerah parcel je že vključen delež v skupni dovozni cesti v kateri bo potekala vsa komunalna infrastruktura. Za parcele je že narejena geološka študija, ki glede na kraški teren potrjuje odlično stabilna tla za gradnjo in nezahtevno temeljenje. Gradnja hiše bo mogoča takoj, ko Občina Postojna dokonča napeljavo komunalnih priključkov in ceste, rok izgradnje ni določen. Prodaja se parcela z označbo 16.

Parcela je primerna za investicijo, gradnja bo mogoča PO NAPELJAVI KOMUNALNIH PRIKLJUČKOV IN IZGRADNJI CESTE S STRANI OBČINE POSTOJNA.

Pogoj prodajalca za prodajo je, da kupec prevzame plačilo 2% davka na promet nepremičnin, vse ostale stroške prenosa lastništva krije prodajalec.

 

Lastnosti

Kaj je v bližini

Avtobusna postaja:0.6 km
Pošta:1.3 km
Bankomat:1.3 km
Šola:1.7 km
Trgovina:1.2 km
Pekarna:4.4 km