Inner, Pivka

SOSESKA TROJICA

Opis

LOKACIJA

Predmetna gradnja se se nahaja v pretežno nepozidanem območju ob povezovalni cesti, tik pred centrom, z zelenimi in rekreativnimi površinami v zaledju. V bližini se nahaja železniška postaja, 900m je oddaljen vrtec, 1km je oddaljena OŠ Pivka, v bližini je tudi nakupovalno središče in dom upokojencev.

 

 

SODOBNA ZASNOVA

Zasnovo Soseske TROJICA projektira podjetje UR.AD. Notranje in zunanje površine posameznih stanovanj so razvili v prijetne bivalne ambiente, ki zasledujejo praktičnost bivanja z velikimi dnevnobivalnimi prostori, ki dihajo in imajo razgled.

Soseska obsega tri stanovanjske bloke s sodobno zasnovanimi, kakovostno izvedenimi stanovanji, ki se bodo razprostirala v štirih etažah. Vsakemu stanovanju pripada loža, v pritličju pa imajo nekatera stanovanja zasebni atrij.

Notranjost tako večjih kot manjših stanovanj se razvija okoli osrednjega bivalnega prostora, ki vključuje kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo z izhodom, ki se odpira na nadpovprečno veliko pokrito ložo, prostor diha. Stanovanjske površine vseh stanovanj so zasnovane tako, da bodo z odprtinami dosegle čim višjo stopnjo naravne osvetljenosti ter hkrati nudile odprt pogled na okolico. V tlorise stanovanj so vgrajene večletne izkušnje, kar pri stanovanju pomeni predviden prostor za garderobo na vhodu v stanovanje, dovolj prostora za postavitev omar za vrati v spalnice, shramba v stanovanju (in ne v kleti). Vsako stanovanje je izolirano toplotno, zvočno in proti vlagi, skladno z modernimi normativi. 

Vsakemu stanovanju bo pripadala shramba in 1 oz. 2 parkirni mesti (po želji kupca tudi s predpripravo za polnjenje električnih avtomobilov). Stanovalcem bo na voljo tudi skupna kolesarnica.

Za več informacij se lahko zglasite pri nas v pisarni.

 

* Vsi opisi, vizualizacije, komercialne skice, kvadrature in ostala dokumentacija so še v pripravi in niso končni, zato si investitor pridržuje pravico do sprememb in v tej fazi sprejema zgolj  rezervacije. 

** Potencialne stranke trenutno obveščamo o projektu. Uradna prodaja in nakup bosta možna, ko bo investitor pridobil splošne pogoje prodaje, torej, ko bodo izpolnjeni zakonski pogoji za sklepanje prodajnih pogodb v smislu 5. člena ZVKSES, zato tudi cene posameznih stanovanj še niso objavljene.