O nas

Nepremičninska družba NEPREMIČNINE LAND, Boris Kaluža s.p. je bila ustanovljena leta 2004 v Sežani. Po dvoletnem pravnem svetovanju našim strankam, urejanju raznih zadev s področja nepremičnin in sodelovanju z več nepremičninskimi agencijami, smo se 03.01.2006 preselili v Postojno in se odločili za aktiven vstop na področje posredovanja pri prometu z nepremičninami. Zaradi širitve in racionalizacije poslovanja smo se 01.01.2008 združili z lastniško povezano (družinsko) družbo ANA d.o.o., ustanovljeno 20.11.1991, in se preimenovali v Nepremičnine L.A.N.D. d.o.o. Bogate izkušnje in odličen kader nam omogočajo izvedbo še tako zahtevnih poslov na celotnem področju nepremičnin.

Pokrivamo področje Ljubljane, Notranjske, Nove Gorice, Obale in Krasa v sodelovanju z ostalimi nepremičninskimi družbami pa področje celotne Slovenije. Smo imetnik vseh predpisanih licenc in dovoljenj za posredovanje pri prodaji nepremičnin.

Ekipa

Boris Kaluža, direktor, vodja projektov in nepremičninski posrednik

"Stranke se rade zanesejo na nas, ker se zavedajo, da nam je njihovo zadovoljstvo na prvem mestu."
 

Že od malih nog je bilo moje zanimanje usmerjeno k gradbeništvu in posledično tudi nepremičninam. Leta 2004 sem zakorakal v samostojno podjetniško pot na področju nepremičninskega posredovanja in v letu 2005, kot 735. v Sloveniji, pridobil licenco za nepremičninskega posrednika.

 

Sem zelo komunikativne narave, zaradi česar je delo z ljudmi moja strast in vsakdanji način življenja. Uživam v delu z odprtimi in poštenimi strankami, saj sem tudi sam iskrene narave. Strankam vedno predstavim stvari takšne kot so, kar še dodatno pripomore k poštenemu in korektnemu odnosu med udeležnci, tudi če to ni najbolj uspešen prodajni pristop. Vedno delam z vestjo in empatijo. Pri delu se vživim v položaj stranke, kateri skušam najti najugodnejšo pot do uresničitve njenih želja. Rad imam izzive, zaradi česar mi še tako zahtevni primeri ne predstavljajo ovir. Lotim se reševanja vseh zadev, tudi takšnih, ki jih katera druga agencija morda raje ne želi vzeti v prodajo. Izpeljal sem že kar nekaj projektov adaptacij in novogradenj za trg. Največjo strast mi predstavja sodelovanje pri razvoju in izvedbi novih projektov, zaradi česar tudi večino svojega prostega časa namenim ravno novim projektom. Rad imam ekologijo in naravo, kar me usmerja tudi pri gradnji novih objektov, v prihodnje imam namreč namen graditi le še montažne objekte z nižjim ogljičnim odtisom.

Kaja Tanko Kaluža, u.d.i.a, nepremičninska posrednica, vodja projektov

"Področje nepremičnin me spremlja že od samega otroštva, zaradi česar ima tudi posebno mesto v mojem življenju."

 

Področje nepremičnin me spremlja že celo življenje. Moj oče je bil eden izmed prvih nepremičninskih agentov na Slovenskem. Pra on me je tudi še dodatno navdušil nad arhitekturo in gradnjo. Ko je prišel čas in sem potrebovala odločitev, katero fakulteto izbrati, sem bila brez pomislekov, da si želim še podrobneje spoznati ti dve področji. Skozi študij arhitekture sem pridobila veliko kompetenc na področju arhitekturnega projektiranja, urbanističnega načrtovanja in prostorskega planiranja ter osvojila strokovna znanja s področja arhitekturnega oblikovanja oz. načrtovanja.

 

V podjetju opravljam velik obseg nalog, predvsem pa skrbim za izvajanje in izpeljavo projektov, zagotavljanje varnosti postopkov in izpeljave poslov ter opravljam naloge nepremičninske posrednice, zaradi česar tudi aktivno spremljam razmere na trgu z nepremičninami. Sem zelo komunikativna in odprta oseba, kar mi služi kot dobra opora pri vsakdanjemu delu s strankami. 

 

Moja največja strast je načrtovanje in uresničitev projektov, na katerih lahko sto procentno izkoristim pridobljena znanja in izkušnje ter popolnoma izrazim svoje navdušenje nad arhitekturo in nepremičninami. Skozi takšno delo tudi vedno bolje spoznavam stranke in njihove potrebe, ter jim v čim večji meri skušam uresničiti želje, saj je ravno zadovoljstvo strank tisto, kar me motivira in žene k doseganju še boljšim rezultatom. 

 

Poleg slovenščine tekoče govorim in pišem tudi angleško, nemško in hrvaško.

Tina Gregorn, Nepremičninska posrednica

Tadeja Vekar, Vodja pisarne; stiki s strankami, organizacija ogledov, vodenje upravnih poslov