POSTOJNA

Velikost: 442 m2

Posredovanje: Prodaja

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

EI: C (35 - 60 kWh/m2a)

 

Regija: Notranjska

Upravna enota: Postojna

Naselje: Postojna

Šifra: PH03286TG


Cena: 790.000,00 EUR
442 m², samostojna, zgrajena l. 2006, 3.302 m² zemljišča, prodamo. Cena: 790.000,00 EUR
Dodaten opis

Izredno lepo zasnovana, lahko dvo družinska hiša, 450m² na parceli 3500m². Nahaja se na idilični, mirni in sončni lokaciji z lepim razgledom proti jugozahodu. Locirana na samem robu naselja, tik ob gozdu in travniku v Postojni. Ima tri etaže K+P+M, 3 kopalnice, 2 wc, 6 spalnic, 2 kabineta, pralnico, fitnes, savno in kletno garažo za 2 avtomobila in delavnico.

Vhod je izveden iz dvorišča v lep predprostor s polkrožnim stopniščem. Dnevnobivalni prostor je osvetljen iz vseh strani in ima direkten dostop do ogromnega vrta. Jedilnica povezuje dnevni prostor s kuhinjo, ki je ravno tako obrnjena proti jugu, lepa in funkcionalna. V pritličju se nahaja še ločen WC, velika kopalnica in dve spalnici, ki se trenutno oddajta kot RB&B. V pritličju je tudi delovna soba. V kleti hiše je ogromna garaža z delavnico ter še trije prostori, ki so lahko dodatne sobe, delavnica, delovna soba. V mansardi sta še dve spalnici, enaka kopalnica in ločen WC kot v pritličju, ločena spalnica za gospodarja hiše z svojo kopalnico, garderobo in balkonom. V predprostoru so nameščene fitnes naprave. Ogrevanje je izvedeno na toplotno črpalko in na kamin na drva, ki je lociran v dnevnem prostoru. 

Na posesti je narejen piknik kotiček s hiško.

Posest nudi obilo priložnosti in je odlična za vse ljubitelje miru in narave, ki cenijo kvaliteto podeželskega naselja in odlično povezljivo z Ljubljano, Koprom, Novo Gorico, Italijo in Hrvaško.

Kupec ne plača provizije. Kupec plača davek na promet nepremičnin (DPN) v višini 2% od prodajne cene.


Kontakt
Prodajalec: Nepremičnine LAND d.o.o.
Naslov: Novi trg 9, 6230 POSTOJNA
GSM: 051/833-000
Email: info@land.si

Vaše povpraševanje