POSTOJNA

Velikost: 63.1 m2

Posredovanje: Prodaja

Vrsta: Stanovanje

Tip: 2-sobno

EI: Ni podatka

 

Regija: Notranjska

Upravna enota: Postojna

Naselje: Postojna

Šifra: PS03240TG


Cena: 130.000,00 EUR
63,1 m², 2-sobno, zgrajeno l. 2009, 2/3 nad., prodamo. Cena: 130.000,00 EUR
Dodaten opis

Stanovanje se nahaja v izredno kvalitetno in klasično grajenem manjšem bloku Cesta v Staro vas pri Kliniki za male živali. Blok ima dvigalo. V vhodu je samo 7 stanovanj (po dve na etažo). Grajen iz termo opeke z dodatno fasado, z lesenim stavbnim pohištvom M-Sora, vgrajena so kvalitetna protivlomna vrata, ogrevanje in topla voda sta izvedeno na lesno biomaso-sekanci (lastna skupna kurilnica v kleti) in sta med najcenejšimi v Postojni. Za vse priključke, toplo, mrzlo vodo, centralno kurjavo so izvedeni ločeni merilniki porabe. Stanovanje je izredno svetlo in cel dan lepo osončeno, saj je dnevno bivalni del s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, ki ima izhod na velik balkon, obrnjen proti jugu.

Spalnica je obrnjena na severovzhodni del. Kopalnica z wc-jem ima okno (kar je v novejših blokih redkost), kad, lojtrni radiator za sušenje brisač, prostor za pralni in nad njim še sušilni stroj. V predprostoru je še vhod v ločeno garderobno sobo oz shrambo. Stanovanju pripada še shramba v kleti. V stanovanju je vgrajen centralni sesalni sistem (cevi katere so speljane v klet, kjer je mogoče inštalirati poseben sesalec za prah, ki se vključi ob pričetku sesanja v stanovanju in ves prah iz stanovanja sesa v klet, kar je primerno za alergike in astmatike). Regulacija ogrevanja je individualna in omogoča 24 urno programiranje ogrevalnega ciklusa, topla voda je ravno tako izvedena iz skupne peči na sekance. Za porabo tople vode, hladne vode, ogrevanja in elektrike so inštalirani ločeni števci. Parkirišče je eno skupno po stanovanju na zunanji strani bloka (dodatna garaža za doplačilo 8.000 EUR). V ceni je všteta tudi oprema in pohištvo vidno na fotografijah. Bližina šole, vrtca, zdravstvenega doma, doma upokojence (možnost dostave kosil). Travnik je neposredno ob bloku kar je prednost za lastnike psov in ljubitelje gibanja v naravi. Ravno tako je lokacija primerna za ljudi, ki ne marajo strnjenih naselij. Saj blok stoji na samem, kar omogoča določeno mero intime.

Prodajalčev pogoj pri prodaji: kupec prevzame plačilo davka na promet nepremičnin v višini 2% pogodbene vrednosti, kupec nima stroškov agencije.


Kontakt
Prodajalec: Nepremičnine LAND d.o.o.
Naslov: Novi trg 9, 6230 POSTOJNA
GSM: 051/833-000
Email: info@land.si

Vaše povpraševanje