POSTOJNA

Velikost: 77.9 m2

Posredovanje: Prodaja

Vrsta: Stanovanje

Tip: 3-sobno

EI:

 

Regija: Notranjska

Upravna enota: Postojna

Naselje: Postojna

Šifra: PS03216TG


Cena: 155.000,00 EUR
77,9 m², 3-sobno, adaptirano l. 2005, 66 m² zemljišča, P/1 nad., prodamo. Cena: 155.000,00 EUR
Dodaten opis

Stanovanje se nahaja na izredno prijetni in dostopni lokaciji v neposredni bližini Mercator centra. Stanovanje je pozicionirano v pritličju manjšega večstanovanjskega objekta, ki ima samo 7 stanovanj. Pripada mu označen parkirni prostor. Parkirni prostori so zaradi majhnega števila stanovanj vedno na voljo. Stanovanje daje občutek bivanja v stanovanjski hiši.

Stanovanje ima predprostor, utility/shrambo, kjer je pozicioniran tudi pralni stroj in plinska peč za centralno etažno ogrevanje (peč je mogoče zelo enostavno nadomestiti s pečjo na pelete), ločen wc, veliko kopalnico, velik dnevno bivalni prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo z izhodom na prijeten atrijski vrt. Stanovanje ima še dve spalnici, ena ima prav tako izhod na atrij. V stanovanju je montirana inverterska klimatska naprava za ogrevanje in hlajenje, kar še dodatno zniža stroške ogrevanja.

Stanovanje je lepo osvetljeno in dobro vzdrževano. Samo naselje je zelo mirno in primerno za družine z otroci. V bližini je otroško igrišče. Bližina vse potrebne infrastrukture trgovine, lekarne, Zdravstvenega doma... Samo tri minute do AC.


Kontakt
Prodajalec: Nepremičnine LAND d.o.o.
Naslov: Novi trg 9, 6230 POSTOJNA
GSM: 051/833-000
Email: info@land.si

Vaše povpraševanje