POSTOJNA

Velikost: 328.2 m2

Posredovanje: Oddaja

Vrsta: Poslovni prostor

Tip: Prostor za storitve

EI: Ni podatka

 

Regija: Notranjska

Upravna enota: Postojna

Naselje: Postojna

Šifra: OP03241TG


Cena: 1.500,00 EUR/mesec
328,2 m², prostor za storitve, zgrajen l. 1979, pritličje, oddamo. Cena: 1.500,00 EUR/mes
Dodaten opis

ODDAMO poslovni prostor ob Ljubljanski cesti v strogem centru Postojne. Mimo prostora prehaja ogromno ljudi, velika frekvenca in odlična vidnost velikih steklenih površin, omogoča transparentno oglaševanje in privabljanje novih strank.

Prostor je v neposredni bližini pošte, občine, upravne enote, bank, glasbene šole, glavnega trga ipd.

Prostor ima v pritličju cca 220 m² uporabnih površin, ki so tlakovane s keramiko, v kleti je še cca 100 m² skladiščnih površin in sanitarije. Do kleti vodijo stopnice in odprtina za manjše tovorno dvigalo-dvižne vilice (ni montirano). Po celotni dolžini prostora so izložbene steklene površine, ki so trenutno zastrte s premičnimi izložbenimi panoji. Prostor je pravokoten z dvema nišama in pisarno. Vhoda sta dva. Možna je razdelitev na dva ločena prostora. Elektrika in voda po lastnem števcu, ck je na skupno blokovsko kotlovnico na KO, inštalirani sta še dve klimatski napravi.

Prostor je z manjšimi popravki primeren za vse vrste trgovske dejavnosti, pisarniške dejavnosti, odvetnik, zdravstvene dejavnosti, družabne dejavnosti, fitnes, varstvo otrok, jezikovne šole ipd.

Najemnina je glede na druge v Postojni zelo ugodna in znaša samo 5,6 eur/m² kar je 1500 EUR +350 EUR (27,5% pavšala dohodnine od 85% osnove) ker je najemodajalec fizična oseba.


Kontakt
Prodajalec: Nepremičnine LAND d.o.o.
Naslov: Novi trg 9, 6230 POSTOJNA
GSM: 051/833-000
Email: info@land.si

Vaše povpraševanje