POSTOJNA

Velikost: 204.1 m2

Posredovanje: Prodaja

Vrsta: Hiša

Tip: Dvostanovanjska

EI: Ni podatka

 

Regija: Notranjska

Upravna enota: Postojna

Naselje: Postojna

Šifra: HP165


Cena: 220.000,00 EUR
204,1 m², dvostanovanjska, zgrajena l. 1800, adaptirana l. 2003, 750 m² zemljišča, prodamo. Cena: 220.000,00 EUR
Dodaten opis

Hiša ima odlično lokacijo, praktično skoraj v centru mesta, pa vendar je z zahodno stranjo usmerjena proti naravi in neposeljenemu delu. Na vzhodni strani je dovozna ulica in parkirišče za 1-2 vozili, dodatno parkirišče je v garaži. Hiša je razdeljena na dve popolnoma ločeni polovici-dvojček. Vsaka enota ima pritličje in nadstropje ter izhod na vrt (skupna površina cca 750 m²), možna pa je tudi razdelitev vrta na dva ločena dela. Hiši sta bili popolnoma renovirani v letu 1999, fasada pa v letu 2003.

Prva enota meri skupno 113 m², je lično izdelana in opremljena za 4 člansko družino, v pritličju in 1. nadstropju. Skozi glavni vhod se pride do predsobe z garderobno omaro in obešalniki, prehoda v drugo hišo, vhoda v pritlično WC+kopalnico, dnevno sobo in kuhinjo ter po stopnišču do 1. nadstropja.

Dnevna soba je obrnjena proti vzhodu, ima montirano tudi klimatsko napravo, kuhinja z jedilnico pa proti zahodu. Skozi kuhinjo vodi pot do shrambe in kurilnice s pečmi za ta in za drugi del stavbe ločeno. Obe peči sta na KO in ena še na drva. Dalje je garaža z el. dvižnimi vrati in delavnico. Nad garažo je še neizkoriščena mansarda. V 1. nadstropju se nahaja predsoba, kjer je mogoče namestiti garderobne omare, prehod v mansardo drugega dela hiše, kopalnica z WC-jem, večja spalnica za starše, obrnjena proti vzhodu, in spalnica za otroke, obrnjena proti zahodu.

Druga enota meri skupno 90 m² + 90 m² neizdelane mansarde, je bolj klasičnega videza, z lastnim vhodom, veliko dnevno sobo in jedilnico, kuhinjo in še eno jedilnico, veliko spalnico, ki gleda proti vzhodu in katero je mogoče pregraditi v dve spalnici (ima dve okni), kopalnico z WC-jem, še eno manjšo spalnico in izhodom na vrt. Nad tem delom hiše je še, v velikosti celotnega tlorisa, neizdelana mansarda, kjer je mogoče urediti še eno takšno stanovanje.

V hiši lahko takoj živita dve ločeni družini, z izdelavo mansarde pa tri družine. Hiša je lepo vzdrževana, suha in prijetna. Vrt je v treh etažah, na vrhu ima hišico in žar za piknike, prav tako pa omogoča določeno mero zasebnosti.

Hiša kot sklop nudi veliko možnosti za večje ali za več družin, prav tako pa za oddajanje turistom ali najemnikom in s tem plačevanjem dela kredita. Hišo je po želji mogoče popolnoma razdeliti na dve ločeni vrstni hiši.

V račun vzamemo lahko tudi stanovanje od 50 do 70 m² izključno v Postojni.


Kontakt
Prodajalec: Nepremičnine LAND d.o.o.
Naslov: Novi trg 9, 6230 POSTOJNA
GSM: 051/833-300
Email: info@land.si

Vaše povpraševanje