POSTOJNA

Velikost: 75.4 m2

Posredovanje: Prodaja

Vrsta: Stanovanje

Tip: 3-sobno

EI: Ni podatka

 

Regija: Notranjska

Upravna enota: Postojna

Naselje: Postojna

Šifra: PS03302TG


Cena: 175.000,00 EUR
75,4 m², 3-sobno, zgrajeno l. 2008, 2. nad., prodamo. Cena: 175.000,00 EUR
Dodaten opis

Skoraj novo, šele pred dvema letoma vseljeno stanovanje se nahaja na lepi lokaciji - Zeleni biser v neposredni bližini Mercator centra in z dobrim dostopom do avtoceste. Stanovanje je bilo popolnoma na novo opremljeno pred približno dvema letoma.

Na vhodu je velika kvalitetna in po meri narejena omara namenjena garderobi. V kopalnici je etažna peč na plin, pri kateri lahko samostojno reguliramo čas in temperaturo ogrevanja. Vgradna omara za peč in pralni stroj ter omarica za čistila sta narejeni po meri ter prilagojeni kopalnici tako, da lepo zaključijo prostor.

Stanovanje ima dve spalnici in velik dnevnobivalni prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo. Stanovanje ima lasten dimnik na katerega je možno priključiti peč na pelete ali kamin na drva ter s tem pričarati prijetno vzdušje.

Kuhinja je v celoti narejena po meri (Mizarstvo Zupanc), vključuje potopna vrata, ki se ob zapiranju zaprejo v omaro ter kvalitetno Bosch belo tehniko. Je izredno lično, funkcionalno in kvalitetno narejena kuhinja višjega cenovnega razreda (15.000 EUR). Po meri narejena raztegljiva jedilna miza (Mizarstvo Zupanc – 1.000 EUR). Po meri izdelana dnevna soba s klimatsko napravo, ki je bila prestavljena tako, da hladi spalnice, hodnik in bivalne prostore naenkrat. Balkon je velik, celo popoldne osončen, ima montirano avtomatsko zložljivo tendo in po tleh postavljeno odstranljivo oblogo v videzu lesa. Celotna oprema otroške spalnice je narejena po meri. Ravno tako je v celoti po meri narejena glavna spalnica.

Stroški: upravnik 11 €/mesec, rezervni sklad 26 €/mesec, ogrevanje-plin 70 €/mesec, voda in elektrika cca. 60 €/mesec, smeti 22€/mesec

Stanovanje ima lep razgled proti zahodu, na travnik in gozd in daje občutek povezanosti z naravo. Parkiranje je urejeno pred blokom, v okolici je veliko prostora za igranje otrok. V ceni je všteta skoraj vsa oprema stanovanja. Stanovanje ima dvigalo zato je dostop omogočen tudi invalidom in starejšim osebam.

Je vrhunsko opremljeno, vrednost same opreme je cca. 50.000 EUR, in je eno izmed lepših v tem naselju ter je vsekakor vredno nakupa. Primerno za stranke, ki znajo ceniti kvaliteto in vložen trud. 

Kupec ne plača stroška za posredovanje pri prodaji, plača pa davek na promet nepremičnin v višini 2% od prodajne cene.

 


Kontakt
Prodajalec: Nepremičnine LAND d.o.o.
Naslov: Novi trg 9, 6230 POSTOJNA
GSM: 051/833-000
Email: info@land.si

Vaše povpraševanje