PODCERKEV

Velikost: 168.5 m2

Posredovanje: Oddaja

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

EI:

 

Regija: Notranjska

Upravna enota: Cerknica

Naselje: Podcerkev

Šifra: OH03188TG


Cena: 300,00 EUR/mesec
168,5 m², samostojna, zgrajena l. 1806, adaptirana l. 2010, 1.075 m² zemljišča, oddamo. Cena: 300,00 EUR/mes
Dodaten opis

Zelo lepo obnovljena, stara kmečka hiša z vsem inventarjem, leži v centru vasi Podcerkev pri Ložu. Ob hiši je vrt/sadovnjak, v izmeri 1075 m², ter tri lesene drvarnice/shrambe za orodje. Hiša ima tri etaže.

V prvi etaži , ki je delno podkletena je kurilnica z novo pečjo na kurilno olje, shramba za drva, kopalnica z wc-jem in tušem in novejša savna.

V drugi etaži/pritličju je predprostor, kuhinja z jedilnico, kopalnica z wc-jem in tušem, še ena manjša kopalnica/wc v kateri so glavna vrata za kurjenje velike lončene peči, katera stoji v večjem dnevno-bivalnem prostoru, ki je južno orientiran. Ob dnevnem prostoru je še kabinet/soba. Skozi kuhinjo ali skozi ločen zunanji vhod je dostop do večje shrambe za živila in dalje do obokane vinske kleti in dodatnega prostora za shranjevanje živil.

Nove lesene stopnice vodijo v tretjo etažo/prvo nadstropje, kjer je čudovita in velika dnevna soba/knjižnica. V istem nadstropju so še kopalnica z wc-jem ter dve veliki spalnici.

 

Za primerno vzdrževanje hiše in okolice ter vrta iščemo zanesljive in stalne najemnike, ki bi z nepremičnino ravnali, kot da je njihova.

 

Hiša se ne odda sezonskim delavcem.

 

Pogoji: varščina v višini treh najemnin, stalna zaposlitev, dolgoročni najem, reden plačnik in primerno vzdrževanje in ravnanje z nepremičnino.

 


Kontakt
Prodajalec: Nepremičnine LAND d.o.o.
Naslov: Novi trg 9, 6230 POSTOJNA
GSM: 051/833-000
Email: info@land.si

Vaše povpraševanje