DRAGOMER

Velikost: 126.8 m2

Posredovanje: Prodaja

Vrsta: Stanovanje

Tip: 4,5-sobno

EI: E (105 - 150 kWh/m2a)

 

Regija: LJ-okolica

Upravna enota: Vrhnika

Naselje: Dragomer

Šifra: PS03244TG


Cena: 249.000,00 EUR
126,8 m², 4,5-sobno, zgrajeno l. 1984, adaptirano l. 2008, 177 m² zemljišča, P/1 nad., prodamo. Cena: 249.000,00 EUR
Dodaten opis

Na  izjemni lokaciji ob robu Ljubljanskega barja, se prodaja del hiše-stanovanje s parcelo, zanimive arhitekture s strmo in skoraj do tal segajočo streho. Postavljena je na južno orientiranem delu naselja, samo 4.5 km od AC priključka Brezovica (Log Dragomer). V bližini (500-1000m) so trgovine, šola in vrtec. Okolica je urejena, mirna, lepo osončena in na južnem delu hiše, kjer so dnevni prostori in vrt odprta proti travniku kjer je razgled preko barja.

Stanovanje je v celoti pritlično, ločeno od drugega stanovanja v hiši. Dostop je iz ulice na pokrito parkirišče za dva avtomobila. Vhod je lasten. Parcela se razteza ob vzhodnem robu hiše, na parceli pod nadstreškom so še lesene shrambe za drva. Južni del parcele je lep travnik s sadnim drevjem in na koncu z zelenjavnim vrtom.

 

Vhod je zaseben, izpod nadstreška, zavarovan pred vetrom, sledi predsoba, ki povezuje vse prostore, najprej sobo v kateri je trenutno kurilnica na kurilno olje in zalogovnik vode. To sobo je moče s spremembo vrste ogrevanja (na toplotno črpalko) spremeniti v spalnico, delovno sobo...dalje levo je vhod v kuhinjo z ločeno shrambo, jedilnico, ki je povezana z veliko odprto dnevno sobo, ki ima izhod na krasen vrt, na hodniku desno je manjša kopalnica s tušem in z wc-jem za goste, prostor pod stopnicami za shranjevanje, še ena večja kopalnica s kadjo in wc-jem, pralnim strojem, na koncu hodnika je zelo velika soba-spalnica, ki bi jo bilo smiselno pregraditi v dve sobi, lahko se namesto okna vgradijo balkonska vrata za na vrt, soba je prehodna in vodi do zadnje spalnice, ki ima izhod na vrt. Na koncu hiše je še shramba za živila, orodje, kosilnico, kolesa ipd.

Vsi števci so ločeni, ogrevanje je na kurilno olje, v dnevni sobi je klimatska inverterska naprava in kamin na drva, ki ogreje praktično celo stanovanje.
V stanovanju ostane vsa videna oprema:

- velik hladilnik z zamrzovalno skrinjo Bosch (garancija)
- pomivalni stroj Bosch (garancija)
- pralni stroj Bosch
- velika lesena jedilna miza + 8 stolov
- televizija Philips
- dnevna soba (omare, perzijski tepih)
- zakonska spalnica (postelja 180x200 z novo kvalitetno vzmetnico, garderobne omare)
- manjša spalnica (enojna postelja)
- vrtno pohištvo (klopi + miza, kosilnica).

Stanovanje je pripravljeno na takojšnjo vselitev, prosto bremen in vknjiženo v zemljiško knjigo.


Kontakt
Prodajalec: Nepremičnine LAND d.o.o.
Naslov: Novi trg 9, 6230 POSTOJNA
GSM: 051/833-000
Email: info@land.si

Vaše povpraševanje