DRAGOMER

Velikost: 300 m2

Posredovanje: Prodaja

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

EI: C (35 - 60 kWh/m2a)

 

Regija: LJ-okolica

Upravna enota: Vrhnika

Naselje: Dragomer

Šifra: PH03236TG


Cena: 350.000,00 EUR   379.000,00 EUR
300 m², samostojna, zgrajena l. 1984, adaptirana l. 2006, 1.072 m² zemljišča, prodamo. Cena: 350.000,00 EUR
Dodaten opis

Na  izjemni lokaciji ob robu Ljubljanskega barja, se prodaja hiša moderne arhitekture. Postavljena je na južno orientiranem pobočju, samo 4.5 km od AC priključka Brezovica. V bližini so trgovine, šola in vrtec. Okolica je urejena, mirna, lepo osončena in za hišo obdana z gozdom. Pred hišo je na južnem delu prekrasen odprt razgled preko barja proti Krimu do Borovnice.

Hiša je kljub letom izredno moderne zasnove (delana po švicarskem načrtu) z velikimi okni, lepo osvetljenimi prostori in odprtim tlorisom bivalnih površin.

V pritličju je garaža, varnostni prostor-bazen za cisterne, kurilnica z novo pečjo na kurilno olje (Buderus), delavnica oz kabinet, shramba z glinenim dnom, predprostor s stopnicami do prvega nadstropja, ki pa je z zgornje strani poravnano s parcelo-travnikom in lepo teraso s pergolo in trto.

Glavni vhod je iz zahodne strani iz terase, v predprostor, ki vodi do sobe, kuhinje z odlično dnevno osvetlitvijo zaradi izredno velikega vzhodno orientiranega panoramskega okna. Kuhinja je povezana z jedilnico, ki ima odprt pogled na južno stran in izhod na balkon. Med jedilnico in dnevno sobo ni stene, dnevna soba je par stopnic nižja, nadstandardno velika in visoka, z opečno zidano dekorativno steno z vgrajenim kaminom na drva. Iz dnevne sobe je izhod na zahodno teraso. V isti etaži je še obnovljena kopalnica z ločenim wc-jem in soba, ki se uporablja kot shramba.

V zadnji etaži je otroška spalnica, ki je po potrebi deljiva v dve spalnici in gleda na vzhod, garderobna soba, delovna soba, glavna spalnica s krasnim razgledom na jug, z garderobo in kopalnica z ločenim wc-jem. V isti etaži je še zahodno orientirana terasa.

Streha je bila zamenjana leta 1996 in je krita z jekleno kritino. Vse ostalo je v dobrem stanju in takoj vseljivo, bo pa hiša potrebna osvežitve. Pred in v hiši je možno parkirati cca 7 vozil. Zelenjavni vrt je razdeljen v tri terase, drugi manjši vrt je na vzhodni strani. Centralni del parcele pa je jugozahodno orientiran, prijeten za druženje, postavitev bazena ipd. Zaradi lege omogoča hiša obilo zasebnosti, miru in uživanja v naravi, kot bi bili na oddihu v kaki vasici daleč od Ljubljane. Vsa infrastruktura, avtobus, šola, vrtec ipd so na razdalji 700-1000 m. Stroški ogrevanja 2000-2400 litrov.

V račun lahko vzamemo atrijsko ali pritlično stanovanje z vsaj eno sobo in kabinetom v Ljubljani. 

Slike zunanjosti pošljemo na povpraševanje.


Kontakt
Prodajalec: Nepremičnine LAND d.o.o.
Naslov: Novi trg 9, 6230 POSTOJNA
GSM: 051/833-000
Email: info@land.si

Vaše povpraševanje